press - otvorenje klizališta 2015-2016


OTVORENO KLIZALIŠTE „MORSKA PAHULJICA“

 

Rijeka, 20. studeni 2015.

 

Danom besplatnog klizanja za sve posjetitelje, krenule su dvomjesečne aktivnosti „Morske pahuljice“ i još jedna sezona klizanja u Rijeci!

 

Tvrtka Forum ugostiteljstvo iz Rijeke u suradnji s Gradom Rijeka, na radost brojnih Riječana, organizirala je klizalište „Morska pahuljica“, na Gatu Karoline Riječke. Klizalište će biti otvoreno od 20. studenog 2015. do 17. siječnja 2016.g.

Osim što doprinosi posebnom blagdanskom ugođaju, klizalište je mjesto na kojem školska djeca tijekom zimskih praznika, mogu kvalitetno provesti vrijeme pod nadzorom stručnog osoblja.

Aktivnosti su najavili Andrej Radalj, voditelj klizališta, Tea Mičić iz Odjela za gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke, Iva Marčelja iz Doma mladih Rijeka i Ines Boban Štiglić iz Turističke zajednice grada Rijeke.

Grad Rijeka je u organizaciji Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo, kao i dosadašnjih godina, omogućio besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke, bit će radnim danom od 8 do 16 sati.

Sva djeca s područja Grada Rijeke mogu besplatno pohađati i Školu klizanja. Prijave započinju 7.12.2015. u Domu mladih. Djeca koja nemaju svoje klizaljke, moći će ih unajmiti na klizalištu po cijeni od 10 kuna. Detaljnije informacije o prijavama mogu se pronaći na stranici www.dom-mladih.hr

Građanima su na raspolaganju termini u popodnevnim satima, točnije radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna. Povoljnije klizanje moguće je uz kupnju dnevnih, vikend, tjednih ili mjesečnih karti.

Doček Svetog Nikole uz prigodan program i podjelu darova posebno će razveseliti najmlađe sugrađane, a njegov dolazak na klizalište očekuje se 6. prosinca u 18 sati.

Obavijesti i informacije o programima koji će se održavati na klizalištu, mogu se pronaći na Facebook stranici rijecko.klizaliste kao i na internetskoj stranici klizališta www.klizalište.info

 

Unaprijed zahvaljujemo na objavi informacija.

 

Forum ugostiteljstvo d.o.o.

Teklić

press-teklic

 

Novi List

press-novi-list

 

TZ Rijeka

press-tz-rijeka

 

Radio Rijeka

press-radio-rijeka

 

KLinfo

press-klinfo

 

Grad Rijeka

press-grad-rijeka

 

Rijeka Danas

press-rijeka-danas

 

Moja Rijeka

press-moja-rijeka

 

MojaRijeka.hr - Otvoreno klizalište Morska Pahuljica

 

Rijeka.hr - Danom besplatnog klizanja otvoreno klizalište Morska pahuljica

 

Otvorenje klizališta

klizaliste-dopis-otvorenje

 

 

Video Stranice (1/3)

Video Stranice (2/3)

Video Stranice (3/3)

 

Oglas